Leadworld kan tot op postcode niveau leads genereren.

Wilt u in Groningen per dag minder leads ontvangen dan voor Amsterdam dan is dat via Leadworld geen enkel probleem.

Onze leads zijn uitstekend!

Vele leadleveranciers gebruiken de meeste mooie woorden, ze beloven u gouden bergen, maar tijdens het benaderen van de leads verliest u veel tijd aan niet kloppende gegevens. Dat kost bergen aan tijd, verloren energie en vooral heel veel geld! Leadworld kwalificeert vooraf de gegenereerde hotleads. Zo weet u dat de contactgegevens kloppen! Geen verloren uren, geen verloren energie, onze leads zijn uitstekend. Leadworld kan tot op postcode niveau leads genereren. Wilt u in Groningen per dag minder leads ontvangen dan voor Amsterdam dan is dat via Leadworld geen enkel probleem.

BMNR JA
CPB JA
ISO JA

Marketingfunnel Via directmarketing met kwalificatie heeft u altijd kloppende leads.

Leadworld maakt geen gebruik van de traditionele marketingfunnel...

Vooraf bespreken wij met u belangrijke factoren, uw klantprofiel zogezegd. Deze verwerken wij in onze live campagnes en ontvangt u gekwalificeerde specifiek gerichte leads. Dit doen wij op een dynamische wijze: leads, gegevens en dergelijke worden dagelijks bijgehouden en daar waar nodig aangepast, zo weet u dat u altijd de juiste en de laatste contactgegevens heeft. Leadworld maakt geen gebruik van de traditionele marketingfunnel, co-reg, enquetes ondermijnen het netto resutlaat. Leadworld heeft unieke eigen funnelkanalen! Onderwijl doen wij er alles aan om alle doelstellingen te behalen.

Retourrecht JA
Kwalificatie JA
Dynamisch JA
Exclusief JA

Klantprofiel is het toverwoord voor succes in de marketingfunnel.

Niet goed geld terug is een standaard service bij Leadworld.

U herkent het vast wel: u ontvangt honderden leads van uw leadleveranciers, vele blijken niet te kloppen, het kost u werkelijk zeeen aan tijd, maar vooral verloren arbeid … en u betaald de rekening hiervan. Daarom zorgt Leadworld voor een optimale kwaliteit, zo weten wij zeker dat uw verloren energie, verloren arbeidskosten, maar vooral de irritatie daarvan verdwenen is. Wist u dat wij foutieve leads gewoon vergoeden, dat vinden wij normaal! Wij denken niet met u mee, wij doen met u mee en dat is een wezenlijk verschil!

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP